"JEMNOST A NĚHA SRDCÍ" rodinné konstelace a pohyby duše (25.3. Praha)

25.03.2012 09:30

 

 

"TROUFNĚTE SI NA JEMNOST" hlásá úžasný slogan na plakátech s reklamou na čokoládu Milka. Tak si říkám, jestli to nemá nějakou souvislost??? Jestli třeba potřeba čokolády a spousty jiných věcí nějak nesouvisí s jemností a něhou? :-) V každém případě mi při tomto sloganu zcela jasně došlo, že 
K JEMNOSTI JE POTŘEBA ODVAHA!!! :-)

Přeji nám, abychom odvahu nalézali, otevírali svá srdce a dovolili si být i jemní:-)

 

 

JEMNOST A NĚHA SRDCÍ

rodinné konstelace a pohyby duše

neděle 25. března 2012

Každé srdce si pamatuje, jaké to je přetékat láskou, něhou a radostí, pamatuje si na jemnost. Srdce našich předků i nás samých často kvůli bolesti, zraněním a strachu ztuhla, zavřela se, zkameněla. Potenciál lásky a jemnosti ale nikam nezmizel, jen čeká na znovu-objevení a probuzení. Zranění se mohou zahojit, bolest a strach mohou odejít a naše srdce mohou opět rozkvést.

 

- Rodinné konstelace a pohyby duše umožňují setkat se s tím, co nás v životě trápí a změnit to.

- Díky konstelaci je možné uvidět  i hluboko skryté vlivy uvnitř nás samých, které působí na náš život v současnosti a přitom souvisí se životy našich předků nebo naší vlastní minulostí.

- Cílem je uvidět, přijmout a v sobě proměnit. Každá změna, která se stane v našem vnitřním světě, se pak bezprostředně projeví i v našem životě.

- Jsou vítána jakákoli témata účastníků. Je možné zúčastnit se i bez záměru postavení vlastní konstelace, přínosné a transformující je již samotné bytí v kruhu a v rolích zástupců.

- Bude prostor asi na 6 konstelací

- Součástí semináře může být i hudba a tanec, konstelační cvičení, kreslení apod. k tématu "Jemnost a něha srdcí" podle dynamiky a potřeb skupiny a počtu zájemců o postavení konstelace na své téma.

 

Kdy:  neděle 25. března 2012 od 9:30 do 18:30 hod s přestávkou na oběd, registrace 9:00 - 9:20

Cena semináře:  800,- Kč (místo na semináři je rezervováno po zaplacení zálohy 300,- Kč)

Kde:   Angel´s studio, Wenzigova 5, Praha 2 (na Facebooku pod Angels Studio Prague)

Přihlášky, dotazy:  idakeltnerova@seznam.cz, tel.: 777 608 217

- Při přihlašování prosím napište do e-mailu své celé jméno, kontaktní e-mail (pokud je jiný než z kterého odesíláte přihlášení) a telefon

- Pokud bude více zájemců o svou konstelaci než je možné v rámci jednoho dne postavit, tak ve výběru hraje roli včasné přihlášení a zaplacení zálohy (už při přihlašování mi prosím sdělte, jestli máte zájem o svou konstelaci a já vám obratem dám vědět, jestli na ni bude nebo nebude časový prostor), důležitá je také míra rozhodnutí pro změnu a téma konstelace - aby byl co největší přínos pro všechny zúčastněné.