RODINNÉ KONSTELACE A POHYBY DUŠE - 26.11. Jílové u Prahy

26.11.2011 09:00

 

O čem jsou rodinné konstelace a pohyby duše? Především o Životě a každodennosti, o lásce, moudrosti, síle, o vztazích, o nás samých.

 

- Rodinné konstelace umožňují ve vzájemné podpoře v kruhu setkat se s tím, co v sobě nosíme, co nás v životě trápí a co bychom rádi změnili.

- Díky konstelaci je možné uvidět i hluboko skryté vlivy uvnitř nás samých, které působí na náš současný život a které si běžně neuvědomujeme.

- Cílem je uvidět, přijmout a v sobě proměnit. Každá změna, která se stane v našem vnitřním světě, se pak bezprostředně projeví i v našem každodenním životě, který potom zcela jinak prožíváme a tvoříme.

- Přijímáme tak zodpovědnost za svůj život, nehledáme viníky, ale jdeme cestou smíření, lásky a vnitřní síly. S pochopením souvislostí přichází také moudrost a klid.

- Jsou vítána jakákoli témata účastníků. Je možné zúčastnit se i bez záměru postavení vlastní konstelace, přínosné a transformující je již samotné bytí v kruhu a v rolích zástupců. Bude prostor asi na 6 - 7 konstelací.

 

Termín konání semináře: sobota 26.11. (9 - 19hod), registrace a doplatek ceny za seminář bude probíhat od 8:30 do 8:50.
Místo: Lenka Ballková, Radlická 552, Jílové u Prahy, Bus 332 z Prahy 42min, možnost přespání, více o místě na  www.masazejilove.cz
Cena semináře:  650,- Kč (cena je nižší díky laskavé nabídce prostoru pro konání semináře bez platby za pronájem)
Přihlášky: počet míst je omezen, na seminář je třeba předem se přihlásit e-mailem na idakeltnerova@seznam.cz nebo telefonicky na 777 608 217, místo na semináři je rezervováno po uhrazení zálohy 200,- Kč, informace k platbě zálohy zašlu přihlášeným účastníkům

 

Organizační informace:

Seminář se koná v příjemném podkrovním prostoru využívaném převážně k masážím, který pro seminář laskavě nabídla Lenka Ballková. Na místě je možné přespání po semináři se svou karimatkou a spacákem, na zemi je položená dlažba. K dispozici je WC, sprcha, kuchyňka. Cena za noc je 100,- Kč. Pokud byste chtěli přespat už v pátek před seminářem, kontaktujte prosím na domluvu přímo paní Ballkovou kvůli času příjezdu tel.: 607 174 814. Více o prostoru také na  www.masazejilove.cz/ Pokud byste měli zájem o komfortnější ubytování, je možné využít nabídky některého z penzionů nebo hotelů v Jílovém a okolí.

Doprava: V dosahu PID z Prahy, bus 332 z Budějovické (metro C), zastávka je v ulici Budějovická, vystoupíte na zastávce Jílové u Prahy – Pražská nebo náměstí. Cesta trvá 42 min. Konkrétní spoje najdete na www.dpp.cz/

Předpokládaná přestávka na oběd bude hodina, čas podle společné domluvy. Je možné zůstat na místě, přinést si svačinu nebo oběd sebou (k dispozici je mikrovlná trouba, talíře, příbory), najíst se v okolních restauracích v různých cenových hladinách dosažitelných chůzí do 10 min nebo si nechat jídlo z restaurace dovézt. V blízkosti je také obchod s potravinami otevřený i o víkendu. Na místě bude k dispozici čaj, káva, caro, voda z kohoutku a drobné občerstvení (sušenky, ovoce).

Sedět je možné na židlích, gymnastických míčích nebo na zemi.

 

Na seminář budete potřebovat:
- především sebe
- pohodlné oblečení
- přezůvky nebo teplé ponožky (na zemi je dlažba)
- pokud chcete sedět na zemi, tak karimatku nebo obdobnou podložku nebo deku
- deku na přikrytí

- informace o své rodině - podle možností, viz zaresrdce.webnode.cz/konstelace/priprava-na-konstelaci/
- vše co potřebujete pro své pohodlí - v rámci tepla, jídla apod.