RODINNÉ KONSTELACE A POHYBY DUŠE/TANEC ŽIVOTA-TANEC ZEMĚ 1.-2.12. Frýdek-Místek

01.12.2012 09:30

 

 

RODINNÉ KONSTELACE A POHYBY DUŠE

TANEC ŽIVOTA - TANEC ZEMĚ

 

1. – 2. prosince 2012

Frýdek-Místek

 

Mgr. Ida Sára Keltnerová

 

Pravdivé uvidění skutečných, velmi často hluboko skrytých, příčin našich problémů a těžkostí, které prožíváme ve svých vztazích, v práci, v rodině, v rámci zdraví, financí, sebelásky a sebehodnoty, psychické rovnováhy, spirituálního vývoje apod. umožní uzdravení a změnu.

 

Každý uzdravující krok v konstelaci nás otevírá a přibližuje k naplněnému, svobodně

a lásky-plně prožívanému životu v radosti, živosti, štěstí a harmonii.

 

Prvním krokem je rozhodnout se pro změnu, rozhodnout se nebýt obětí ale tvůrcem!

 

Každý účastník má prostor pro vlastní konstelaci, pokud o ni bude mít zájem, není to ale podmínkou. Účast je možná i bez postavení vlastní konstelace. Přínosem jsou vždy i témata ostatních, která se nás většinou také týkají a bytí v rolích zástupců. Samotná energie kruhu proměňuje a léčí.

Součástí semináře je také tanec, práce s dechem a pozornost k fyzickému tělu, vše podle dynamiky skupiny. Záměrem je proměna a ta může probíhat i v lehkosti a hravosti.

Díky pohybu těla, tanci a dechu budeme navyšovat hladinu energie a tím budeme mít více odvahy a síly pro proměnu. Rozhýbání a prodýchání fyzického těla i energetických těl vede k uvolnění a proměně uložených zápisů, snadněji se můžeme dostat do kontaktu s tématy, na která se chceme podívat a pouštíme, co už v sobě nemusíme nést. Kromě toho nás to také může bavit a můžeme si to užít! Proměna může být i zábavná!


Prostor bude pro jakákoli témata, která v sobě přinesete. Kromě individuálních konstelací je otevřená možnost pro konstelační cvičení - rituály na témata, která budou společná pro více z vás.

Vše bude plynout podle přítomného okamžiku a toho, jakou energii společně rozproudíme, co spolu-vytvoříme a čemu se otevřeme, čemu řekneme vnitřní ano nebo také ne. Vše v proudění a dynamice, ale také v zastavení, klidu a jemnosti.....

 

Již teď velmi silně vystupuje téma oběť a viník (možná to souvisí i s adresou, na které se sejdeme) :-)

Můžeme tedy v sobě už teď zkoumat a ptát se do svého nitra, v kterých situacích a vztazích se v Životě cítíme být obětí?
Kde a kdy mám pocit nespravedlnosti vůči mě? Jak moc se cítím být vláčen/a osudem, druhými lidmi?
Komu a čemu předávám zodpovědnost za svůj Život?
Koho a co činím zodpovědným za můj neúspěch nebo úspěch?
Cítím se jako tvůrce s plnou zodpovědností za celý svůj Život a baví mě to a nebo bych byl/a raději, kdyby za mě některé věci vyřešil někdo jiný?
Nebo čekám třeba na nějaký zásah zhůry?
Jak se vyrovnávám se svými chybami?
Znám ze svého Života pocit viny nebo provinění?
Stydím se za to, že jsem udělal/a chybu?
Jak reaguji na to, když udělá chybu někdo druhý?

Pravdivost k sobě v tomto tématu a transformace těchto rolí v sobě vede k obrovskému uvolnění energie, k osvobození se a spojení se svou silou, narostou nám křídla!!!

 

Tento seminář volně navazuje na večerní workshop (úvodní - ochutnávkový večer) 30.11. od 18 do 21 hod na stejném místě. Můžete přijít naladit se a zeptat se na vše, co vás zajímá v oblasti konstelací a sebepoznání.

 

Kde: Centrum Berkana, Politických obětí 117, Frýdek - Místek  www.centrum-berkana.cz

Kdy: sobota 1.12. 9:30 - 18:00 a neděle 2.12. 9:00 - 14:00      

Cena: 1.200,- Kč

počet míst na semináři je omezen

Přihlášky a informace: idakeltnerova@seznam.cz, tel.: 777 608 217

pro účast na semináři vyplňte prosím následující přihlášku, pokud byste měli potíže s jejím stažením, kontaktujte mě a já vám ji zašlu v příloze e-mailu.

Přihláška na seminář.doc (26,5 kB)

 

V místě konání semináře je možné přespat ve vlastním spacáku, karimatky jsou k dispozici.