SETKÁNÍ ŽEN V KRUHU - JÍLOVÉ U PRAHY

10.12.2011 16:00

Milé ženy,
společně s Lenkou Ballkovou vás zveme k setkání v kruhu, ke společnému sdílení a bytí spolu v tichu i mluvení, tanci a pohybu i zastavení, prostě ve všem, co přinese přítomný okamžik.

Poprvé v Jílovém jsme se sešly 26.11. Pily jsme báječný čaj a jedly štrúdl a miňonky požehnané na společně vytvořeném oltáři - středu. Byly jsme spolu v mluvení, naslouchání i v tichu, v pohybu i zastavení, v plynutí i dynamice.....Odcházela jsem naplněná, rozzářená a dojatá. Děkuji Lence a Hance za jejich otevřenost k novému a za jejich obrovskou touhu k setkání a společnému tvoření, bez které by se to nikdy nemohlo stát skutečností. Moc jsem si to s vámi užila.

Další setkání se uskuteční v sobotu 10.12. od 16 hodin (přibližně do 20 - 21 hodin - to záleží na tom, jak dlouhý čas budeme chtít spolu strávit a jak se nám bude vše ve společném kotlíku míchat a vařit).

Záměrem je:
- setkání v kruhu žen v propojení a spolu
- sdílení Cesty ať je v současnosti jakákoli
- sdílení své tvorby
- vzá-jemná podpora na Cestě
- načerpání energie pro Cestu
- spojení v srdci, vidět se a slyšet se
- zastavení a čas pro sebe a své nitro
- bytí v přítomnosti
- proměna

To vše se může naplnit třeba sdílením, tancem, zpěvem, kreslením, bubnováním..... Záleží co z nás v daný okamžik vyvstane, vykvete, co každá z nás v sobě přinese.
Můžete i dopředu psát inspirace k tomu, jak naplnit společný čas nebo co byste rády do kruhu přinesly ať už hmotného nebo nehmotného.
Za sebe nabízím možnost hudby a tance, zpěv - zvuk ať už manter nebo prozpívávání čaker, povídání o konstelacích a třeba i praktickou ukázku v případě zájmu.

Místo konání:
Radlická 552, Jílové u Prahy, Lenka Ballková,
www.masazejilove.cz.

Setkání je zdarma, tvoříme ho společně.


Pokud se vám nehodí tento termín, ale cítíte, že byste se rády takto setkávaly, tak mi prosím napište. Zahrnula bych vás do společné domluvy termínů, místa, obsahu atd.

Těším se na nás milé ženy